LEGO Friends Olivia’s Electric Car – 41443

19.99

S’ka stok

SKU: LE41443 Kategori: ,

Fëmijët mund të kalojnë kohë duke luajtur në udhëtime me këtë grup lojërash të makinave elektrike të Olivia nga seria LEGO® Friends.

Fëmijët e ndërgjegjshëm për mjedisin do të kënaqen nga ky set lojërash miqësore ndaj mjedisit. Fëmijëve do t’ju pëlqejë të ndërtojnë skenën e veçantë të Makinës Elektrike dhe turbinës me erë, më pas të përdorin mini-kukullat dhe aksesorët për të luajtur tregimet e tyre të preferuara LEGO® Friends.

E përshtatshme për moshat 6+ vjeç

Brenda kutisë, fëmijët do të gjejnë:

  • 183x pjesë
  • 1x Makinë Elektrike e ndërtuar
  • 1x turbinë me erë të ndërtueshme
  • 2x mini-kukulla LEGO® Friends (Olivia dhe Mia)
  • 1x figurë qenush
  • Aksesorë

Specifications

Manufacturer

LEGO

Manufacturer Number

41443

Our Product Number

550746

Age

5 – 8