LEGO Marvel The Hulkbuster: The Battle of Wakanda 76247

28.99

Vetëm 2 stok

Vendoseni aksionin në duart e fëmijëve me LEGO Marvel Hulkbuster: The Battle of Wakanda (76247).

Bazuar në një skenë nga Avengers: Infinity War i Marvel Studios, ky set përmban një kostum mega Hulkbuster të ndërtueshëm, i cili ka artikulacione të shumta në mënyrë që fëmijët të mund të lëvizin, pozicionojnë dhe pozojnë me lehtësi figurën. Kyçet të gjurit ofrojnë stabilitet të shkëlqyeshëm dhe një kabinë e hapur zbulon hapësirë për pilotin e minifigurës. Ka 4 minifigura të përfshira në set: Bruce Banner, Okoye dhe 2 outriders. Koka e minifigurës së Bruce Banner rrotullohet për ta treguar atë “duke u bërë jeshile” dhe Okoye mban një shtizë. Ky set është një shtesë e shkëlqyer për çdo koleksion lodrash ndërtimi LEGO Marvel.

Për më shumë argëtim dixhital, aplikacioni LEGO Builder përmban mjete intuitive zmadhimi dhe rrotullimi që i lejojnë fëmijët të vizualizojnë lodrën e tyre të ndërtueshme Hulk ndërsa ndërtojnë.

Karakteristikat e produktit:

  • Ky set përfshin një figurë të ndërtueshme të mekanik Hulkbuster dhe 4 minifigura: Bruce Banner, Okoye dhe 2 outriders
  • Lodra e ndërtimit Hulk mund të lëvizë, pozicionojë – nyjet e gjurit sigurojnë qëndrueshmëri që figura të qëndrojë në këmbë
  • Figura Marvel Avengers ka gjithashtu një kabinë hapëse me hapësirë për fëmijët që të vendosin minifigurën e Bruce Banner në ulësen e pilotit
  • Karakteristikat e minifigurës përfshijnë: koka e Bruce Banner rrotullohet dhe e tregon atë “duke u bërë jeshil” dhe Okoye mban një shtizë
  • Përmban 385 pjesë
  • Dimensionet e përafërta: Kjo figurë është mbi 15 cm e gjatë
  • E pershtatshme per moshat 8+ vjec

Specifications

Manufacturer

LEGO EUROPE NORTH

Manufacturer Number

76247

Our Product Number

LE76207

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.