LEGO Speed Champions McLaren Solus GT & McLaren F1 LM 76918

59.99

Vetëm 2 stok

Për herë të parë ndonjëherë, adhuruesit e garave mund të mbledhin një paketë të dyfishtë hipermakinash McLaren të ndërtueshme me kompletin e ndërtimit të makinave të LEGO Speed Champions McLaren Solus GT dhe McLaren F1 LM (76918). Modeli ikonik F1 LM i viteve 1990 dhe Solus GT më i fundit tani janë gati që fëmijët të ndërtojnë, shfaqin dhe luajnë me gara. Ato përmbajnë detaje autentike nga hipermakinat McLaren të jetës reale: makina e modelit F1 LM me prodhim të kufizuar vjen në ngjyrën e saj të veçantë portokalli papaja me një ndenjëse qendrore drejtimi dhe kanale ftohëse në të dyja anët, ndërsa lodra e makinës garuese Solus GT ka gjithashtu një drejtim qendror. ulësja ka një krah të pasmë.

Seti vjen gjithashtu me 2 minifigura shoferi që fëmijët t’i vendosin pas timonit të çdo makine dhe të zhvillojnë gara emocionuese mes tyre. Ky set ndërtimi i makinave të modelit McLaren me madhësi portative është projektuar për lojë në shtëpi ose në lëvizje.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin LEGO Speed Champions McLaren Solus GT & McLaren F1 LM 76918 set me 2 x minifigura shoferi
  • Modeli i makinës së lodrës Solus GT përfshin detaje nga versioni real: skema e ngjyrave të bardha, të zeza dhe portokalli, harqe të spikatura të rrotave dhe kabinë.
  • Fëmijët mund të shijojnë një ndërtim shpërblyes përpara se të garojnë dhe t’i shfaqin me krenari
  • Dimensionet e përafërta: McLaren F1 LM ka mbi 4 cm e lartë, 15 cm e gjatë dhe 7 cm e gjerë
  • Përmban 581 copë
  • E pershtatshme per moshat 9+ vjec

Specifications

Manufacturer

LEGO EUROPE NORTH

Manufacturer Number

76918

Our Product Number

LE76918

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.