LEGO Super Mario Creativity Toolbox Maker 71418

89.99

Ka stok

Ndërtuesit e rinj mund të shtojnë detaje shtesë në nivelet e lojës së tyre LEGO Super Mario me këtë set të kreativitetit (71418).

Ky set përmban pemë të ndërtueshme, lule, male, kërpudha, piramida, një flamur të pikës së kontrollit dhe më shumë për të rikrijuar pamjen e niveleve të barit, shkretëtirës dhe lavës Super Mario. Ai përfshin gjithashtu 3 fruta, një kuti dhuratë dhe një Super Mushroom me një Etiketë Aksioni dhe 3 personazhe LEGO Super Mario: Wendy, një Blue Yoshi dhe një figurë Goomba. Një dhuratë e mrekullueshme për adhuruesit e Super Mario që posedojnë një set fillestar (71360, 71387 ose 71403 – kërkohet për lojë interaktive).

Aplikacioni LEGO Super Mario për telefonat inteligjentë dhe tabletët ofron gjithashtu udhëzime ndërtimi, frymëzim krijues dhe gjëra të tjera argëtuese për të ndezur imagjinatën e fëmijëve.

Karakteristikat e produktit:

  • Seti i lodrave Creative Toolbox përfshin 3 figura koleksionuese LEGO Super Mario: Wendy, një Blue Yoshi dhe një Goomba
  • Përfshin një kuti dhuratë, Super Mushroom me një Etiketë Aksioni dhe një frut të kuq, të verdhë dhe jeshil për LEGO Mario, LEGO Luigi ose LEGO Peach (figurat nuk përfshihen) për t’u ‘ngrënë’
  • Aksesorët përmbajnë ndërtime me bar, shkretëtirë dhe lavë – Përfshin pemë të ndërtueshme, lule, kodra, piramida, shenja dhe një flamur të pikës së kontrollit, plus retë dhe elementët shkurre
  • Setet fillestare LEGO Super Mario (71360, 71387 ose 71403, të nevojshme për lojën interaktive) dhe Setet e Zgjerimit rikrijojnë videolojën ikonike
  • Përmban 588 pjesë
  • E pershtatshme per moshat 6+ vjec
A toolbox full of possibilities
Kreativitet pakufi
Një kuti blloqesh plot mundësi
Jepuni fëmijëve ndërtime shumëngjyrëshe për të shtuar detaje në botën e tyre LEGO® Super Mario™ me këtë set të kreativitetit. Është një dhuratë ideale për të ndezur imagjinatën e fëmijëve kur luajnë vetëm ose me miqtë.
Level up
Ky set është i mbushur me tulla për të rikrijuar tiparet ikonike të niveleve të barit, shkretëtirës dhe llavës Super Mario™. Shtojini ato te setet fillestare LEGO® Super Mario™ ose përdorni për të krijuar ekrane për personazhet e përfshirë.
 data-flixsrcset=
Download the LEGO® Super Mario™ app
Shkarkoni aplikacionin LEGO® Super Mario™
Gjeni udhëzime vetëm në aplikacion, plus frymëzim krijues për mënyra alternative për të ndërtuar dhe luajtur dhe veçori të tjera interesante. Për një listë të pajisjeve të pranueshme Android dhe iOS, vizitoni LEGO.com/devicecheck.

Specifications

Manufacturer

LEGO EUROPE NORTH

Manufacturer Number

71418

Our Product Number

LE71418

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.