LEGO Super Mario Goomba’s Shoe Expansion Figures Set 71404

13.00

Vetëm 2 stok

Fëmijët e moshës 6+ vjeç mund të përgatiten për aventurat LEGO Super Mario me setin e zgjerimit të këpucëve Goomba (71404). Fëmijët mund të shtojnë mundësi të reja krijuese dhe emocione në setin e tyre fillestar LEGO Super Mario (71360, 71387 ose 71403), i cili kërkohet për lojën interaktive.

Kjo lojë e ndërtueshme Super Mario përmban një version të ndërtuar me blloqe të një Goomba’s Shoe, plus një figurë LEGO Super Mario të një Goomba për fëmijët që ta shtojnë në nivelet që ndërtojnë. Fëmijët luajnë me role duke ndihmuar LEGO Mario, LEGO Luigi ose LEGO Peach (figurat nuk përfshihen) të marrin këpucën, më pas kërcejnë dhe bëjnë rrokullisje për të fituar monedha dixhitale.

Ata do të gjejnë gjithashtu udhëzime ndërtimi për këtë set në aplikacionin shoqërues LEGO Super Mario, i cili ofron ide imagjinative për mënyra të ndryshme për të ndërtuar dhe luajtur me lodrat e tyre interaktive Super Mario dhe është një platformë e sigurt për fëmijët që të ndajnë krijimet e tyre.

Setet fillestare dhe setet e zgjerimit i lejojnë fansat të zgjerojnë, rindërtojnë dhe personalizojnë nivelet e tyre unike për orë të tëra lojërash me mbledhjen e monedhave.

Karakteristikat e produktit:

  • Ky set i zgjerimit të këpucëve të LEGO Super Mario Goomba shton argëtimin e kërcimit, goditjes me këmbë dhe lëvizjes në setet fillestare të LEGO Mario, Luigi ose Peach (nuk përfshihen)
  • Fëmijët mund ta vendosin figurën e Goomba brenda këpucës së ndërtuar me blloqe, ashtu si në videolojërat dhe t’i shtojnë nivelet që krijojnë
  • Seti fillestar LEGO Super Mario 71360/71387/71403 kërkohet për lojë
  • Fëmijët mund të ndihmojnë LEGO Mario, LEGO Luigi ose LEGO Peach (figurat nuk përfshihen) të mbathinkëpucën për të kërcyer përreth dhe për të kryer rrokullisje për të fituar monedha dixhitale
  • Setet e ndërtimit të lodrave të koleksionueshme LEGO Super Mario janë të dizajnuara për lojëra të vetme ose argëtim me familjen dhe miqtë, duke ofruar argëtim të pafund duke krijuar nivele
  • E pershtatshme per moshat 6+ vjec
 data-flixsrcset=
Sillni më shumë argëtim në universin LEGO® Super Mario™ të fëmijëve me këtë version të ndërtuar me blloqe të një këpucësh Goomba.
 data-flixsrcset=
Vendosni një figurë interaktive (LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ ose LEGO® Peach™ – nuk përfshihen në këtë set) në këpucë për t’u dhënë atyre fuqi shtesë.
LEGO® Super Mario™ Goomba’s Shoe Expansion Set

Expanded play

Për lojë kërkohet njëri nga setet fillestare (71360, 71387 or 71403).

Goomba LEGO® figure

Ndihmoni një figurë interaktive (Mario, Luigi ose Peach që nuk përfshihen në këtë set) të mposhtë Goomba.

Jump for rewards

Kërce për shpërblime
Kërceni në këpucë për të fituar monedha dixhitale.
 data-flixsrcset=
The LEGO® Super Mario™ app
Shkarkoni aplikacionin, i cili ofron udhëzime ndërtimi, frymëzim krijues dhe një platformë të sigurt për fëmijët që të ndajnë idetë e tyre.
 data-flixsrcset=
Kombinohet me sete të tjera LEGO® Super Mario™
Fëmijët mund të shtojnë këpucët Goomba në nivelet që krijojnë me sete të tjera zgjerimi LEGO® Super Mario™ (shiten veçmas).

Specifications

Manufacturer

LEGO EUROPE NORTH

Manufacturer Number

71404

Our Product Number

LE71404

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.