LEGO Super Mario Ice Suit & Frozen World Expansion Set 71415

34.99

S’ka stok

Fëmijët mund të ndërtojnë një nivel akulli LEGO Super Mario me kostumin Ice Mario dhe setin e botës së ngrirë (71415).

Kjo lodër ndërtimi përmban një kostum Ice Mario për LEGO Mario (figura nuk përfshihet) për t’u veshur dhe figura e një Cooligan dhe një Goomba. Pllaka blu e akullt e ndërtuar shkakton tinguj patinazhi nga figura interaktive LEGO Mario kur ai bën patinazh mbi të. Ekziston gjithashtu një gjuajtës për të dërguar Cooligan-in të fluturojë në një bllok akulli të ndërtuar me blloqe – kur blloku i akullit thyhet, Goomba zbulohet. Fëmijët duhet të mposhtin të dy armiqtë për të mbledhur shpërblimet e tyre në monedha!

Shënim: Seti fillestar i lodrave interaktive 71360, 71387 ose 71403 kërkohet për lojë.

Karakteristikat e produktit:

  • Seti përmban një kostum Ice Mario dhe figura Cooligan dhe Goomba
  • Një nga setet fillestare të LEGO Super Mario (71360 me Mario, 71387 me Luigi ose 71403 me Peach) kërkohet për lojë interaktive
  • Shkarko aplikacionin LEGO Super Mario me udhëzime, këshilla krijuese dhe më shumë – secili nga setet LEGO Super Mario është krijuar për lojëra solo ose në grup
  • Përmban 105 pjesë
  • Përmasat e përafërta: 6 cm x 20 cm x 12 cm
  • E pershtatshme per moshat 6+ vjec
 data-flixsrcset=
 data-flixsrcset=

Expanded play

Ice Mario suit

Buildable blue ice plate

2 LEGO® Super Mario™ figures

Brick-built ice block

LEGO® Super Mario™ app

 data-flixsrcset=
Combines with other LEGO® Super Mario™ sets
Expand, rebuild and create unlimited unique levels with other LEGO® Super Mario™ Expansion Sets (sold separately)

Specifications

Manufacturer Number

71415

Our Product Number

LE71415

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.