LEGO Super Mario Peach Starter Course Set 71403

79.99

Vetëm 1 stok

Prezantoni fëmijët me universin interaktiv LEGO Super Mario me këtë Set Fillestar Aventurat me Peach(71403) për fëmijët e moshës 6+ vjeç.

Ky set përmban një figurë LEGO Peach që jep përgjigje ekspresive të menjëhershme nëpërmjet një ekrani LCD dhe altoparlantit. Fëmijët mund të argëtohen me sfidat e dhuratave dhe lëshimin e Lava Bubble për të rrëzuar figurën Lemmy nga një kullë. Ata mund të fitojnë monedha dixhitale për të ndihmuar LEGO Princess Peach të luajë në lëkundje dhe për ndërveprime me figurën Yellow Toad. Blloku ‘?’ që fluturon ofron gjithashtu shpërblime. Fruti i kuq mund të ‘hahet’ nga LEGO Peach, duke shkaktuar reagime të lumtura dhe duke fituar monedha shtesë. Mund t’i dhurohet gjithashtu Yellow Toad ose një figure tjetër interaktive (nuk përfshihet).

LEGO Peach mund të lidhet gjithashtu me LEGO Mario ose LEGO Luigi (figurat shtesë nuk përfshihen) nëpërmjet Bluetooth për të fituar monedha bonus për punën ekipore. Aplikacioni shoqërues LEGO Super Mario ka udhëzime ndërtimi, ide frymëzuese dhe më shumë. Për një listë të pajisjeve të pajtueshme Android dhe iOS, vizitoni LEGO.com/devicecheck.

Karakteristikat e produktit:

  • Figura interaktive Peach ka një sensor ngjyrash, një ekran LCD për të shfaqur reagimet e menjëhershme dhe një altoparlant për të luajtur tinguj nga videolojërat
  • Setet fillestare dhe setet e zgjerimit të koleksionueshëm LEGO Super Mario i lejojnë fansat të zgjerojnë, rindërtojnë dhe krijojnë nivele unike.
  • Figura LEGO Peach kërkon 2 x bateri AAA (nuk përfshihen) dhe lidhet nëpërmjet Bluetooth me LEGO Luigi ose Mario (nuk përfshihet) për një lojë me 2 lojtarë
  • E pershtatshme per moshat 6+ vjec
Starter Course for LEGO® Peach™ adventures
Set fillestar për aventurat LEGO® Peach™
Shtoni argëtim me koleksionet LEGO® Super Mario™ me këtë set fillestar të Aventurave me Peach, që paraqet një figurë interaktive LEGO® Peach™.
 data-flixsrcset=
Download the LEGO® Super Mario™ app
Shkarkoni aplikacionin LEGO® Super Mario™
Gjeni udhëzime ndërtimi vetëm në aplikacion, plus frymëzim krijues për mënyra alternative për të ndërtuar dhe luajtur dhe veçori të tjera argëtuese. Për një listë të pajisjeve të pajtueshme Android dhe iOS, vizitoni LEGO.com/devicecheck.

Specifications

Manufacturer

LEGO EUROPE NORTH

Manufacturer Number

71403

Our Product Number

LE71403

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.