LEGO Super Mario Yoshi’s Gift House Expansion Set 71406

47.99

Ka stok

Fëmijët mund të shtojnë një nivel tjetër argëtues në botën e tyre LEGO Super Mario me Setin e të Shtëpisë së dhuratave të Yoshi (71406), me figura Yoshi dhe një Monty Mole Super Mario.

Me këtë lodër ndërtimi Super Mario, lojtarët mund të eksplorojnë dhe të fitojnë monedha dixhitale me figurat e tyre interaktive LEGO Mario, LEGO Luigi ose LEGO Peach (nuk përfshihen). Thuajini “përshëndetje” Yoshit në derë, bëni një sy gjumë në shtratin e Yoshit, zgjidhni fruta, rrotulloni Treat Merry-Go-Round për t’i kthyer frutat në ar dhe përdorni kutinë e dhuratave për t’i ndarë ato me një figurë tjetër interaktive. Ose thjesht jepini frutat një personazhi miqësor, si Yoshi. (Shënim: një nga kurset fillestare 71360, 71387 ose 71403 kërkohet për lojë interaktive.)

Shkarkoni aplikacionin LEGO Super Mario për udhëzime ndërtimi dhe ide të tjera krijimtarie. Setet fillestare të LEGO Super Mario dhe setet e zgjerimit të lodrave lejojnë fansat të zgjerohen, rindërtojnë dhe krijojnë nivele unike për orë të tëra lojërash me mbledhjen e monedhave.

Karakteristikat e produktit:

  • Lojtarët mund të mbledhin monedha dixhitale shtesë kur ‘hanë’ frutat ose përdorin kutinë e dhuratave për të ndarë frutat me një figurë tjetër interaktive.
  • Përfshin figurat Yoshi dhe Monte Mole për setet LEGO Mario, LEGO Luigi ose LEGO Peach (3 figura nuk përfshihen) për të bashkëvepruar
  • Kjo lodër me figurë Yoshi përfshin një portë, krevat, kuti letrash me një element shkronjash dhe një oxhak.
  • Kjo lojë përfshin gjithashtu një pemë me një veçori të mpiksjes së frutave, fruta të kuqe dhe jeshile dhe një kuti dhuratë për dhurimin e frutave
  • E pershtatshme per moshat 6+ vjec
 data-flixsrcset=
Fëmijët mund të ndihmojnë figurën e tyre ndërvepruese (që nuk përfshihet në këtë set) që të ‘hanë’ fruta, të japin dhurata dhe më shumë me këtë grup lojërash emocionuese.
 data-flixsrcset=
Bashkohuni për aventura
Bëni bashkë 2 figura interaktive të setit fillestar (LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ ose LEGO® Peach™ – që nuk përfshihen këtu) për argëtim me 2 lojtarë.
LEGO® Super Mario™ Yoshi’s Gift House Expansion Set

Expanded play

Për lojë nevojiten setet fillestare Lego Super Mario (71360, 71387 or 71403).

Red and green fruits

Frutat e kuqe dhe jeshile
Zgjidhni frutat dhe ‘hani’ ato.

Gift box

Kuti dhurate
Përdorni kutinë e dhuratave për të ndarë frutat me personazhe miqësorë.

Treat Carousel

Rrotulloni në Treat Carousel për t’i kthyer frutat në ar.

Yoshi’s bed

Shtrati i Yoshit
Bëj një sy gjumë në shtratin e Yoshi!

LEGO® Super Mario™ app

LEGO® Super Mario™ app
Gjeni udhëzime ndërtimi, frymëzim dhe më shumë në aplikacion.
 data-flixsrcset=
Kombinohet me sete të tjera LEGO® Super Mario™
Zgjero, rindërto dhe krijo nivele unike të pakufizuara me sete të tjera zgjerimi LEGO® Super Mario™ (shiten veçmas).

Specifications

Manufacturer

LEGO EUROPE NORTH

Manufacturer Number

71406

Our Product Number

LE71406

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.