LEGO Technic Dump Truck and Excavator 2-in-1 42147

13.00

Vetëm 1 stok

SKU: LE42147 Kategori: ,

Fëmijëve që u pëlqejnë kantieret dhe lodrat e automjeteve të ndërtimit LEGO do të pëlqejnë të luajnë me këtë komplet lodrash LEGO Technic Dump Truck (42147) 2 në 1.

Fëmijëve do t’ju pëlqejë ta drejtojnë lodrën Dump Truck rreth kantierit të tyre të modeluar përpara se të ngrenë makinerinë për të hequr ngarkesën. Më pas, kur të jenë gati për diçka të re, ata mund të rindërtojnë modelin për të krijuar një lodër ekskavator për më shumë aventura me role. Lodrat e ndërtimit LEGO Technic shfaqin lëvizje realiste dhe mekanizma që i prezantojnë ndërtuesit LEGO në universin e inxhinierisë në një mënyrë të arritshme dhe realiste. Dhe me aplikacionin LEGO Builder, fëmijët fitojnë besim teksa ndërtojnë lodrat e tyre të automjeteve të ndërtimit.

Karakteristikat e produktit:

  • Seti i lodrave 2 në 1 përmban një lodër automjeti ndërtimi me kamion dhe ekskavator
  • Lodrat e ndërtimit dhe inxhinierisë LEGO Technic kanë lëvizje dhe mekanizma realiste: krahu i lodrës së ekskavatorit mund të ngrihet ose ulet
  • Aplikacioni falas LEGO Builder ofron një pamje interaktive të modelit, me mjete zmadhimi dhe rrotullimi, duke i lejuar fëmijët të përmirësojnë aftësitë e ndërtimit
  • Përmban 177 pjesë
  • Përmasat e përafërta: 8 cm x 15 cm x 5 cm
  • E pershtatshme per moshat 7+ vjec

Specifications

Manufacturer

LEGO EUROPE NORTH

Manufacturer Number

42147

Our Product Number

LE42147

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

5 – 8

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.