LEGO Technic Monster Jam El Toro Loco Set – 42135

28.99

Vetëm 2 stok

SKU: LE42135 Kategori: ,

Një nga kamionët më ikonë nga Monster Jam, El Toro Loco (42135) lodra me kamion monster 2 në 1 me tërheqje, jep gjithmonë performancë drithëruese dhe lojë edhe më të mirë imagjinative.

Tani fëmijët mund të rikrijojnë kamionin e tyre të preferuar përbindësh të ndërtuar me blloqe me këtë lodër ndërtimi LEGO të mbushur me aksion dhe madje ta rindërtojnë atë në një LEGO off roader Rock Racer të tërhequr për një sfidë të re! Adhuruesve të kamionit të famshëm do t’ju pëlqejë të dallojnë brirët, unazën e hundës, dhëmbët dhe grafikët e zjarrit – njësoj si në gjënë reale! Fëmijët mund ta tërheqin kamionin lodër për ta dërguar atë në garë ose të ndërtojnë rampat e tyre për të rikrijuar truket e bukura.

Me automjete që duken dhe funksionojnë si gjëja e vërtetë, modelet e ndërtimit të LEGO Technic ofrojnë një hyrje argëtuese në inxhinieri dhe mekanikë për ndërtuesit e rinj LEGO.

Karakteristikat e produktit:

Dimensionet e përafërta: 11 cm e lartë x 18 cm e gjatë x 11 cm e gjerë.

Përmban 247 pjesë.

E përshtatshme për moshat 7+ vjeç

Specifications

Manufacturer Number

42135

Our Product Number

555841

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

5 – 8, 8 – 11