Little Bebops Ballerina Doll (Styles vary)

12.00

SKU: 557054 Kategori:

Kukulla e Balerinës së Vogël Bebops është këtu për t’i ndihmuar fëmijët të imagjinojnë një botë argëtuese, fantazi dhe mund të marrin me vete shokun e tyre të preferuar teksa dhe kalojnë nëpër aventura së bashku.

Karakteristikat e produktit:

  • Merrni shokun tuaj të preferuar me vete. Maja e gishtit dhe pirueta në aventurën tuaj të ardhshme.
  • Princesha, zana, sirena, balerina dhe më shumë kukulla për lojë.
  • Loja imagjinare është e dobishme për zhvillimin social dhe njohës.
  • Lojërat imagjinare me kukulla i ndihmojnë fëmijët të praktikojnë ndërveprimet sociale dhe të zhvillojnë aftësi social-emocionale,
  • Stilet ndryshojnë
  • Përmasat e përafërta: 26 x 5 x 5 cm
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjec

Specifications

Manufacturer

HAPPY LINE

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

UPU02000

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.