Little Lot Baby’s First Rattle Set

15.00

S’ka stok

SKU: 546890 Kategori: , , ,

Fëmijëve do t’ju pëlqejë të zbulojnë muzikën dhe tingullin me këtë set të parë të zhurmës për foshnjet nga Little Lot.

Me 6 zhurma argëtuese dhe shumëngjyrëshe për t’u kapur dhe për t’u tundur, secila prej këtyre gjërave thelbësore parashkollore ka një tingull dhe cilësi të ndryshme për të stimuluar shqisat e fëmijës suaj. Shikoni topat që rrotullohen rreth fluturës, eksploroni unazat me teksturë në qafën e gjirafës, trokitni lehtë mbi dajre të shndritshme, tringëllini këmbanat dhe lëvizni me zhurmën e kërcitjes së këtyre zhurmuesve të animuar.

Lërini të vegjlit tuaj të eksplorojnë imagjinatën e tyre me personazhet e paraqitur në çdo lodër. Ky është një hyrje fantastike për muzikën dhe tingujt, përveç zhvillimit të aftësive të shkëlqyera motorike të të vegjëlve tuaj.

Karakteristikat e produktit:

  • Ky produkt mbështet zhvillimin e fëmijës tuaj nëpërmjet: zhvillimit të aftësive të shkëlqyera motorike, stimulimit ndijor, njohjes së ngjyrave dhe lojës me imagjinatë
  • E përshtatshme për moshat 0 muaj – 5 vjet

Informacion për sigurinë: Para se t’ia jepni këtë produkt një fëmije, hiqni të gjithë paketimin dhe çdo përbërës tjetër që nuk është pjesë e lodrës.

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

312-15122-B

Our Product Number

546890

Age

0 – 3, 3 – 5