Little Lot Baby’s First Xylopiano

12.00

Ka stok

SKU: 546896 Kategori: , , ,

Muzikantëve të vegjël do t’ju pëlqejë të zbulojnë tingullin me Xylopiano-n e parë nga Little Lot.

Ky kombinim fantastik ksilofon dhe piano 2-në-1 përfshin pesë nota me shumë ngjyra të cilat mund të luhen si në modalitetin e ksilofonit ashtu edhe në modalitetin e pianos. Shtypni butonat në piano ose shtrihuni poshtë këtij instrumenti të fortë dhe kapni shkopinjtë tuaj trokitës të lehtë për t’u mbajtur. Këto do t’ju ndihmojnë në krijimin e kohës së lojës së muzikës. Sa melodi mund të krijoni? Shijoni orë të tëra argëtimi duke bërë melodi dhe duke dëgjuar tingujt.

Kjo lodër e shkëlqyer parashkollore i lejon fëmijës tuaj të zbulojë tinguj të ndryshëm muzikorë dhe të zhvillojë aftësitë e tij të shkëlqyera motorike, si dhe koordinimin sy-dorë në një mënyrë argëtuese dhe stimuluese.

Karakteristikat e produktit:

  • Ky produkt mbështet zhvillimin e fëmijës suaj përmes: zhvillimit të aftësive të shkëlqyera motorike, koordinimit sy me dorë, muzikës dhe njohjes së ngjyrave
  • Nuk kërkohen bateri
  • Mosha: 12 muaj – 5 vjet

Informacion për sigurinë: Para se t’ia jepni këtë produkt një fëmije, hiqni të gjithë paketimin dhe çdo përbërës tjetër që nuk është pjesë e lodrës.

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

312-15110-B

Our Product Number

549768

Age

0 – 3, 3 – 5