Little Lot My First Musical Drum

16.99 19.99

Ka stok

SKU: 546897 Kategori: , , Etiketë:

Fëmijëve do t’ju pëlqejë të kërcejnë në ritmin e muzikës me Daullen My First Musical nga linja e Little Lot.

Secili buton ka një formë të ndryshme, e shkëlqyeshme për të eksploruar dora e vogël dhe ndihmon në zhvillimin e koordinimit sy-dorë të fëmijës suaj. Duke luajtur një sërë ritmesh të këndshme, zbuloni se çfarë muzike ju pëlqen të krijoni dhe mësoni rreth veprimit dhe reagimit.

Fëmijëve tuaj do t’ju pëlqejë të eksplorojnë veçoritë e këtij instrumenti shumëngjyrësh dhe ta shikojnë atë të ndizet ndërsa luan çdo tingull. Lehtë për t’u bartur me dorezën e tij të fortë, merrni grupin tuaj në turne ose luani një koncert brenda shtëpisë që të gjithë ta shijojnë. Kjo daulle ndërvepruese parashkollore është e shkëlqyeshme për stimulimin e shqisave, zhvillimin e koordinimit sy me dorë dhe nxitjen e interesit muzikor.

Karakteristikat e produktit:

  • Ky produkt mbështet zhvillimin e fëmijës suaj nëpërmjet: dritave dhe tingujve, koordinimit sy më dorë, muzikës dhe njohjes së ngjyrave
  • Kur të kesh mbaruar me mua, mos më hidh. Riciklimi i lodrave ndihmon për të bërë një botë më të mirë për të gjithë
  • E përshtatshme për moshat 12+ muaj

Specifications

Batteries Required

3 x AA (included)

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

312-15112-B

Our Product Number

546897

Age

0 – 3, 3 – 5