Little Lot Soft Play Mats

19.99

Ka stok

SKU: 548641 Kategori: , , ,

Krijoni një zonë loje të butë dhe të ndritshme për të voglin tuaj me këto shtresa lojërash me shkumë të butë.

Pavarësisht nëse janë duke kaluar kohë të shtrirë në bark ose duke luajtur me lodrat e tyre të preferuara, foshnjat dhe të vegjlit mund të shijojnë shumë lojëra të rehatshme në këto shtresa me ngjyra të ndezura Soft Play. Ato përshtaten së bashku për të zbuluar një zonë loje 90 cm x 90 cm dhe ndahen për ruajtje të lehtë gjithashtu.

Çdo shtresë me ngjyra të ndezura përmban një numër, duke i ndihmuar të vegjlit të mësojnë më shumë rreth ngjyrave dhe numrave ndërsa kënaqen me kohën e tyre të lojës.

Karakteristikat e produktit:

Ky produkt mbështet zhvillimin e fëmijës tuaj nëpërmjet: numërimit dhe njohjes së ngjyrave

Kur të kesh mbaruar me mua, mos më hidh. Riciklimi i lodrave ndihmon për të bërë një botë më të mirë për të gjithë

Për moshat 12+ muaj

Specifications

Manufacturer Number

312-15130-B

Our Product Number

548641

Age

0 – 3