Little Tikes Growing Garden Hand Tools and Bag

15.00

SKU: 551002 Kategori: ,

Nxisni interesin e fëmijëve për kopshtarinë me mjetet e dorës dhe setin e çantës të Little Tikes Growing Garden.

Veglat e dorës dhe çantat e dorës janë të përmasave të fëmijëve dhe të përsosura për kopshtarët, dhe janë prej metali të qëndrueshëm dhe të lehtë për orë të pafundme përdorimi. Kutia mund të kthehet nga brenda për t’u shndërruar në një mbjellës. Kompleti vjen me një libër me këshilla kopshtarie për t’i ndihmuar fëmijët të mësojnë rreth kopshtarisë.

Karakteristikat e produktit:

  • Çanta është bërë me pëlhurë të qëndrueshme, në mënyrë që fëmijët të mund të mbajnë veglat e tyre me vete gjatë kopshtit
  • Çanta përmban xhepa me vrima për të mbajtur veglat e dorës, lulet, perimet dhe më shumë.
  • Veglat e dorës janë bërë prej metali të lehtë dhe të qëndrueshëm
  • Pas shpaketimit të veglave të dorës dhe çantës, kutia mund të kthehet nga brenda dhe të përdoret si mbjellës
  • Përfshin një libër me këshilla për kopshtarinë për t’i ndihmuar fëmijët të eksplorojnë botën e kopshtarisë
  • Asnjë montim nuk kërkohet
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjec

Specifications

Manufacturer

Little Tikes

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

656460

Age

11 +, 3 – 5, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.