Magnimake 18 Piece Bright Starter Set

19.99

Dizajnoni, ndërtoni dhe ndërtoni mundësi të pafundme me Kompletin Bright Starter nga Magnimake!

Ju prezantojmë Magnimake! Kompleti i lojërave me konstruksion magnetik të mahnitshëm, shumëngjyrësh për fëmijët kuriozë. Thjesht lidhni skajet e pllakave për të ndërtuar kaq shumë forma dhe struktura të ndryshme 2 ose 3D.

Imagjinoni atë që dëshironi të bëni dhe filloni të ndërtoni! A do t’i lidhni pllakat për të bërë një diamant shumëngjyrësh apo një shtëpi katrore? Ajo që është e mrekullueshme në lidhje me Magnimake është se është lojë falas, kështu që ajo që bëni varet plotësisht nga ju!

Ndërtimi me Magnimake zhvillon të menduarit kritik, aftësitë njohëse dhe shkathtësinë kinetike të fëmijëve. Përzieni dhe përputhni pllakat nga grupe të ndryshme Magnimake për argëtim të pakufizuar. Çdo grup lojërash Magnimake përfshin një fletë idesh për të frymëzuar kreativitetin dhe eksplorimin artistik të fëmijëve, por mbani mend – ju mund të bëni gjithçka me Magnimake!

KARAKTERISTIKAT E PRODUKTIT:
Mundësi të pafundme me Magnimake – grupe lojërash me ndërtim magnetik për fëmijë kureshtarë
Seti përmban: 18x pllaka magnetike të ndritshme dhe 1x fletë idesh
Ndërtoni forma 2D ose 3D me Magnimake
Projektimi dhe parashikimi i formave dhe strukturave për të ndërtuar ndihmon aftësitë njohëse
Lidhja e pllakave magnetike ndihmon në zhvillimin e aftësive të të menduarit kritik
Ndërtimi i formave dhe strukturave përmirëson shkathtësinë kinetike
E përkryer për inxhinierët e rinj me duar të vogla
Ngjyrat dhe përmbajtja mund të ndryshojnë
E pershtatshme per moshat 5 vjec +
Specifikimet
Prodhuesi: ADDO PLAY LTD
Numri i Prodhuesit: 321-10101-B
Numri ynë i produktit: 564350
Pjesë: 18
Informacioni i Sigurisë: PARALAJMËRIM. Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 36 muaj. Pjesë të Vogla. Rrezik mbytjeje.

Specifications

Manufacturer

ADDO PLAY LTD

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

321-10101-B

Our Product Number

564350

Age

0 – 3, 3 – 5, 5 – 8

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.