Marvel Avengers Hulk Fancy Dress Costume Box Set

25.00

Ka stok

Të vegjlit tuaj do t’ju pëlqejnë të shpëtojnë ditën kur janë të veshur duke përdorur kompletin e kostumeve me veshje Marvel Avengers Hulk.

Ideal për adhuruesit e vegjël të Marvel dhe Hulk, ky komplet i kostumit të Hulk përfshin një jumpsuit dhe maskë të bërë nga 100% poliestër.

Mblidhni të gjitha kompletet e licencuara zyrtarisht të Marvel Avengers me kostume fantastike – Captain America, Iron Man dhe Hulk.

E përshtatshme për moshat 4 – 6 vjeç

Specifications

Manufacturer

Rubies

Manufacturer Number

300646

Our Product Number

543074

Age

3 – 5