MAX Build More Building Bricks Value Set

19.99

Ka stok

SKU: 534279 Kategori:

Ndërtoni më shumë me MAX Bricks!

Kjo vaskë e fortë plastike është e mbushur me mbi 250 pjesë ndërtimi me cilësi të lartë.

Pjesët me ngjyra të ndryshme, nga e kuqja, jeshile dhe blu e dukshme, tek e verdha, dhe roza, ka një pjesë për çdo projekt ndërtimi!

MAX Bricks janë të përputhshme me LEGO si dhe me markat e tjera të njohura të pjesëve të ndërtimi, megjithatë ka shumë për të ndërtuar në këtë set të vetëm.

Pjesët e pjerrëta, rrethore dhe të veçanta, duke përfshirë flakët, sytë dhe antenat, do të garantojnë që ndërtesa juaj nuk është kurrë e kufizuar.

E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

ZURU

Manufacturer Number

8346

Our Product Number

534279

Age

11 +, 3 – 5, 5 – 8, 8 – 11