McFarlane Batman Multiverse Bat Girl Figure

29.99

Ka stok

SKU: 557801 Kategori: , , ,

Koleksionistët mund të ndërtojnë një koleksion Batman Multiverse me këto figura Bat Girl bazuar në pamjen e saj nga Batman:  Three Jokers Comics.

Gjatë ditës, Barbara Gordon është vajza e Komisionerit të Policisë së qytetit Gotham, Jim Gordon. Natën, Barbara vesh një pelerinë dhe kapelë si Batgirl, e përkushtuar ndaj drejtësisë si babai i saj.

Ndërsa Rripi i saj Utility është i pajisur me Batarangs dhe pajisje të tjera për të luftuar krimin, mjetet e saj më të mëdha janë mendja e saj e shkëlqyer dhe vendosmëria e saj e palëkundur. Batgirl është një artiste dhe gjimnaste eksperte luftarake, e trajnuar pjesërisht nga Batman, i cili është jashtëzakonisht atletik dhe i shkathët. Kujtesa e saj eidetike, inteligjenca e shtuar dhe njohuritë e avancuara të kompjuterëve e bëjnë atë një udhëheqëse natyrore dhe luftëtare të aftë të krimit.

Karakteristikat e produktit:

Figura jashtëzakonisht e detajuar 7 inç bazuar në DC Multiverse

Projektuar me artikulim ultra me deri në 22 pjesë lëvizëse për gamën e plotë të pozimit dhe lojës

Batgirl bazohet në pamjen e saj në Batman: Three Jokers Comics

Batgirl përfshin një Grapple Launcher, Batarang dhe bazë

Përfshihet një kartë arti e koleksionueshme me fotografinë e figurave në pjesën e përparme dhe biografinë e personazheve në anën e pasme

Specifications

Age

11 +, Big Kids

Manufacturer

BANDAI (UK) LTD

Manufacturer Number

TM30137

Our Product Number

557801

Safety Information

Not suitable for children under 36 months