Mega Bloks Pink Build and Learn Table – 30 Pieces

49.99

Vetëm 1 stok

Mega Bloks janë lodra më e mahnitshme për ndërtimin e blloqeve për fillestarët.

Këto blloqe të ndritshme, shumëngjyrëshe janë super të lehta për t’u kapur dhe të lehta për t’u bashkuar.

Kjo Tavolinë e Ndërtimit dhe Mësimit Mega Bloks është një mënyrë e shkëlqyer për t’i bërë të vegjlit të ndërveprojnë dhe të përdorin imagjinatën e tyre! Ka 30 pjesë të përfshira dhe tavolina paloset kështu që ju mund ta merrni me vete argëtimin kudo që të shkoni.

Disa blloqe në këtë grup janë të printuara me imazhe dhe numra – mësimi nuk ka qenë kurrë kaq argëtues!

E përshtatshme për moshat 12+ muaj

Specifications

Manufacturer Number

FFG22

Our Product Number

539766

Age

0 – 3, 3 – 5