Mi-Mic Bluetooth Microphone – Silver

20.00

Fëmijëve tuaj do t’ju pëlqejë të performojnë me këtë mikrofon Bluetooth Mi-Mic.

Me këtë mikrofon, i cili ka shtatë ngjyra LED që ndizen së bashku me ritmin e muzikës, fëmijët mund të kthehen në yje të popit!

Funksionaliteti Bluetooth do të thotë se është i pajtueshëm me pajisjet Bluetooth. Ekziston edhe një funksion jehonë! Plus, tre orë lojë, kjo është dhurata perfekte për interpretuesit e vegjël.

Mikrofoni Bluetooth Mi-Mic disponohet në ngjyrë vjollce dhe argjendi.

I përshtatshëm për fëmijët e moshës 4+ vjeç.

Specifications

Manufacturer

Wilton Bradley

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

TY6087SV

Our Product Number

544758

Age

11 +, 3 – 5, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.