Micro Purse Pets – Mini Deer

12.00

Ka stok

SKU: 555991 Kategori:

Prezantimi i Micro Purse Pets: mini çantat me përmasa të vogla dhe të mëdha në stil, këto çanta të vogla secila kanë pamjen e tyre unike dhe shfaqin sy që rrotullohen kur hapni dhe mbyllni zinxhirin.

Madje ka një shansë që të gjeni një skrançi të rrallë brenda çantës tuaj!

Kapeni atë në një nga kafshët shtëpiake të mëdha me çantë nga koleksioni juaj (shitet veçmas) ose në çantën tuaj të shpinës, mbajeni çantën nga doreza ose vendoseni në kyçin e dorës dhe përshtatni kafshët shtëpiake të ndryshme Micro Purse dhe kombinojini ato me çdo pamje.

Karakteristikat e produktit:

  • Me përmasa afërsisht 7,6 cm (H) x 8,3 cm (W) x 5,1 cm (D)
  • Përzieni dhe përshtatni çantën tuaj të vogël dhe aksesorët
  • Shikoni pjesën tjetër të koleksionit në The Entertainer
  • E pershtatshme per moshat 5+ vjeç

Specifications

Manufacturer

SPINMASTER

Manufacturer Number

6062305

Our Product Number

555991

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

5 – 8