Mini RC Mix & Match Race Car – Red

9.00 20.00

Ka stok

Garoni drejt fitores me këtë mini makinë me telekomandë Mix & Match Race Car!

Fëmijëve do t’ju pëlqejë të garojnë me këtë makinë garash me telekomandë dhe me një guaskë makine të këmbyeshme ata mund të përditësojnë pamjen e makinës së tyre ndërmjet garave.

Karakteristikat e produktit:

Përfshin telekomandë, makinë garash dhe guaskë të këmbyeshme të makinës

Çdo makinë vjen me një guaskë makine shtesë në një ngjyrë të ndryshme

Telekomanda 2,4 GHz që arrin deri në 20 metra (44 këmbë)

Përmasat e përafërta 4,5 x 6,5 x 12,5 cm

Kërkesat për bateri 4 x AA – 2 për komandues, 2 për makinën (shiten veçmas)

E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Wj Tech

Manufacturer Number

RC1155A

Our Product Number

553539

Age

11 +, 3 – 5, 5 – 8, 8 – 11