Mini RC Mix & Match Race Car – White

9.00 20.00

Ka stok

Garoni drejt fitores me këtë mini makinë me telekomandë Mix & Match Race Car!

Fëmijëve do t’ju pëlqejë të garojnë me këtë makinë garash me telekomandë dhe me një guaskë makine të këmbyeshme ata mund të përditësojnë pamjen e makinës së tyre ndërmjet garave.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin telekomandë, makinë garash dhe guaskë të këmbyeshme të makinës
  • Çdo makinë vjen me një guaskë makine shtesë në një ngjyrë të ndryshme
  • Telekomanda 2,4 GHz që arrin deri në 20 metra (44 këmbë)
  • Përmasat e përafërta 4,5 x 6,5 x 12,5 cm
  • Kërkesat për bateri 4 x AA – 2 për komandues, 2 për makinën (shiten veçmas)
  • E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Wj Tech

Manufacturer Number

RC1156A

Our Product Number

553540

Age

11 +, 3 – 5, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids