Monopoly Travel World Tour Board Game

39.99

SKU: 559356 Kategori: , , ,

Loja e tavolinës Monopoly Travel World Tour është një ndryshim në lojën klasike të Monopoly që i bën lojtarët të zbulojnë dhe vizitojnë destinacionet emocionuese të udhëtimit.

Lojtarët blejnë destinacionet, plotësojnë objektivat e udhëtimit dhe vulosin tabelën e lojës me simbolin e tyre për të fituar. Krijoni kujtime me kartat Travel Journal që bëhen pjesë e lojës në lojërat e ardhshme dhe mësoni fakte argëtuese për vendndodhjet në të gjithë globin gjatë rrugës. Çfarë lojë e mrekullueshme për adhuruesit e udhëtimeve!

Karakteristikat e produktit:

  • Loja përfshin tabelë loje me fshirje, 4 vula me simbole te ndryshme, 22 x karta destinacioni, 10 x karta shansi, 10 x karta ditar udhëtimi, 2 x zare, para dhe udhëzues loje
  • Lojtarët mund të argëtohen shumë duke përdorur shenjat e stampimit për të gjurmuar vendndodhjet e ndryshme që kanë vizituar
  • Kartat e destinacionit përfshijnë qëllimet e udhëtimit dhe listojnë fakte argëtuese për atë vendndodhje
  • Për 2-4 lojtarë
  • E pershtatshme per moshat 8+ vjeç

Specifications

Manufacturer

HASBRO EUROPE TRADING BV

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

F4007

Our Product Number

550919

Age

11 +, 8 – 11, Big Kids

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.