Monster Jam Mini Flipstyle Flip Arena Playset

30.00

SKU: 563831 Kategori: ,

Sillni aksionin Monster Jam kudo që të shkoni me setin Monster Jam Mini Flipstyle Flipstyle Arena.

Ky set lojërash përmban 2 kamionë mini “Monster Jam” – El Toro Loco dhe Max-D. Shfaq detajet dhe grafikat e mrekullueshme. Përdorni rampën për të nisur në ajër kamionët tuaj përbindësh. Kryeni rrokullisje përpara, kërcime së larti dhe më shumë. Festoni fitoren tuaj duke zbuluar trofeun e fshehur. Kur të keni mbaruar së luajturi, palosni kompletin tuaj të transformimit në një kuti mbajtëse portative duke siguruar kapakun dhe duke ngritur dorezën. Mund të ruajë deri në 12 mini kamionë Monster Jam. Është mënyra më e mirë për të ruajtur mini kamionët tuaj Monster Jam!

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin 1 kamion Monster Jam Mini El Toro Loco, 1 kamion Monster Jam Mini Max-D, 1 kontejner qendror, 1 rampë me rrokullisje përpara, 1 rampë kërcimi lart/mbrapa, 2 tabaka kamioni, 1 fletë ngjitëse dhe 1 fletë udhëzimi
  • Shndërroni setin në një kuti mbajtëse portative duke siguruar kapakun dhe duke ngritur dorezën – mund të ruajë deri në 12 mini kamionë Monster Jam
  • Kryeni marifete epike si rrokullisje përpara, rrokullisje prapa dhe kërcime së larti
  • Çdo kamion Monster Jam Mini është i mbushur me detaje dhe grafika të mrekullueshme, ashtu si versioni i tij në shkallë të gjerë
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

SPINMASTER

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

6064037

Our Product Number

554033

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.