My First Thomas & Friends – Remote Control Thomas Train

49.99

S’ka stok

SKU: 550636 Kategori: ,

Fëmijëve do t’u pëlqejë tregimi me këtë tren Thomas me telekomandë nga My First Thomas & Friends.

Choo choo! Ky tren Thomas me telekomandë i lehtë për t’u përdorur premton shumë argëtim në kohën e lojës. Fëmijët mund ta lëvizin motorin shumëngjyrësh mbrapa dhe përpara ndërsa dëgjojnë efektet zanore dhe frazat. Ku do të udhëtojmë fillimisht?

Kjo lodër argëtuese me telekomandë është prezantimi i përsosur i gamës së Thomas & Friends. Me kontrolle të thjeshta, është një mënyrë e shkëlqyer për ta prezantuar të voglin tuaj edhe me lodrat me telekomandë.

E përshtatshme për moshat 18+ muaj

Specifications

Batteries Required

6 x AAA (included)

Manufacturer

Mattel

Manufacturer Number

GPV86

Our Product Number

550636

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.