Nerf: Roblox Jailbreak: Armoury Hammer Action Blasters 2 Pack

39.99

Ka stok

SKU: 553177 Kategori: ,

Këto dy armë me fishekë nga seti Roblox Jailbreak: Armory marrin frymëzimin e tyre nga loja Roblox Jailbreak!

Blasterët kanë mbushje dhe janë të lehtë për t’u përdorur, kështu që ju mund të luani shpejt, të ngarkoni një plumb në tytë, të tërhiqni  dhe shtypni këmbëzën për të gjuajtur plumbin.

Kompleti vjen me 10 plumba zyrtar me shkumë Nerf Elite, kështu që ju keni shumë në dorë për rimbushje të shumëfishta, ndani një armë lodër me dikë për të rikrijuar veprimin në Jailbreak ndërsa filloni në një lojë konkurruese për të testuar aftësitë tuaja për të hedhur plumba!

Karakteristikat e produktit:

Përfshin: 2 armë me plumba Nerf që marrin frymëzimin e tyre nga loja Roblox Jailbreak

Përfshin një kod të veçantë që ju lejon të merrni një artikull ekskluziv virtual në Roblox!

Për të shmangur lëndimin, mos synoni sytë ose fytyrën

E përshtatshme për moshat 8+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Hasbro

Manufacturer Number

F2479

Our Product Number

553177

Safety Information

Not suitable for children under 36 months