Nerf Ultra Focus Blaster

49.98

SKU: 564328 Kategori: , , ,

Nisuni në beteja emocionuese me Nerf Ultra Focus Blaster.

Kjo armë përmban shpërthim të motorizuar dhe vjen me një kapëse të lëvizshme me 10 plumba zyrtar Nerf AccuStrike Ultra, kështu që mund të lëshoni 10 plumba me radhë një pas një!

Fikni motorin duke mbajtur të shtypur butonin e përshpejtimit dhe shtypni këmbëzën për të nisur 1 plumb  në të njëjtën kohë. Mund të stabilizoni objektivin tuaj, ka një pamje të integruar për të rreshtuar objektivin tuaj dhe përfshin ruajtjen e plumbave në fuqi.

Plumbat Nerf Ultra funksionojnë vetëm me blasterët Nerf Ultra.

Vjen në paketim të thjeshtë dhe të riciklueshëm.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin 1 x Nerf Ultra Focus Blaster me 10 plumba Nerf AccuStrike Ultra
  • Përmban një kapëse të lëvizshme me 10 plumba, shpërthim të motorizuar, pajisje të lëvizshme, pamje të integruar dhe ruajtje të plumbave
  • Plumbat Nerf AccuStrike Ultra janë plumbat më të saktë Nerf Ultra
  • Kërkesat për baterinë: 6 x AA (nuk përfshihen)
  • E pershtatshme per moshat 8+ vjeç

Specifications

Manufacturer

HASBRO EUROPE TRADING BV

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

F0500

Our Product Number

551254

Age

11 +, 8 – 11, Big Kids

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.