Nerf Ultra Strike Motorised Blaster

49.98

SKU: 559850 Kategori: , , , ,

Nerf Ultra Strike Motorized Blaster përfshin 10 plumba Nerf AccuStrike Ultra, plumbat më të saktë Nerf Ultra. Vjen me një kapëse të lëvizshme me 10 plumba, kështu që ju mund të lëshoni 10 plumba me radhë një pas një ndaj kundërshtarëve tuaj.

Ngarkoni kapësen në shpues, mbani të shtypur butonin e përshpejtimit për të ndezur motorin dhe tërhiqeni këmbëzën për të gjuajtur 1 plumb. Blasterët Nerf Ultra punojnë vetëm me plumbat Nerf Ultra. Klipet Nerf Ultra janë të pajtueshme vetëm me blasterët Nerf Ultra dhe plumbat Nerf Ultra. Syzet e rekomanduara (nuk përfshihen).

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin 1 x Nerf Ultra Strike Motorized Blaster me 10 plumba Nerf AccuStrike Ultra
  • Gjithashtu përfshin një kapëse me 10 plumba
  • Ngarkoni kapësen në shpues, mbani të shtypur butonin e përshpejtimit për të ngritur shpejtësinë e motorit dhe tërhiqeni këmbëzën për të gjuajtur 1 plumb
  • Kërkesat për bateri: 6 x bateri AA (nuk përfshihen)
  • E pershtatshme per moshat 8+ vjeç

Specifications

Manufacturer

HASBRO EUROPE TRADING BV

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

F6024

Our Product Number

538945

Age

11 +, 8 – 11, Big Kids

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.