Nickelodeon Paw Patrol Chase & Marshall’s Adventure Dough Playset

25.00

Vetëm 1 stok

SKU: 551934 Kategori: , ,

Kërkoni ndihmë dhe të vegjlit PAW Patrol do të vijnë me Nickelodeon PAW Patrol Chase dhe Marshall’s Adventure Dough Play Set.

Shpejt! Kryetari Goodway është në telashe! Ne duhet të shkojmë ta ndihmojmë atë! Chase dhe Marshall u nisën! Fëmijëve do t’ju pëlqejë të krijojnë dhe formojnë këlyshët e tyre të preferuar dhe misionet e çmendura të shpëtimit me këtë grup të gjerë. Ne mund të krijojmë disa histori me putra dhe të formojmë krijime me plastelinë ndërsa mbushim kallëpet e PAW Patrol me plastelinën shumëngjyrëshe. Përdorni mjetet për detajet ose krijoni mesazhe S.O.S me format e shkronjave të alfabetit. Mund të krijojmë për orë të tëra kur luajmë me plastelinën. Ky set përfshin 5 kuti plasteline, 2 tabaka për formimin e figurave të Paw Patrol, 26 forma të shkronjave të alfabetit dhe 2 aksesorë.

Përdorni grafikun e ngjyrave në pjesën e pasme të paketës për t’ju ndihmuar të përzieni çdo ngjyrë që ju nevojitet për të përfunduar disa aventura tuaja.

ÇFARË KA NË KUTI?

  • 2 x 84 g kuti me plastelinë
  • 3 x 56 g kuti me plastelinë
  • 2 x tabaka formimi të figurave të PAW Patrol
  • 26 x forma të shkronjave të alfabetit
  • 1x okllai
  • 1x mjet prerës

TIPARET E PRODUKTIT

  • Plastelina është një lodër që nuk duhet ngrënë. Përmban gluten gruri.
  • Dimensionet e rrotullës: përafërsisht. 12 cm (H) x 2,2 cm (P) x 2,2 cm (D)
  • Për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

320-14104-N

Our Product Number

551934

Age

3 – 5, 5 – 8