Nora white bathroom chest of drawers

199.90 249.99

SKU: 599088 Kategori: Etiketë:

Komodë e përshtatshme dhe praktike, komodina Nora do të bëhet e domosdoshme kur duhet ta ndërroni fëmijën ose ta bëni banjë. Në ngjyrë të bardhë klasike, përbëhet nga tre sirtarë me udhëzues metalikë, i pari mund të hapet edhe me tabaka të futur. Tavolina e ndërrimit përbëhet nga një sipërfaqe e palosshme me sistem sigurie dhe një dyshek që hiqet dhe lahet, tabaka anatomike është e lëvizshme. 4 rrotat rrotulluese me frena do të sigurojnë që ta lëvizni me lehtësi absolute! Produkti do të dorëzohet i montuar paraprakisht.

 

 


							

Specifications

Manufacturer

GIORDANI

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

8054688007730

Our Product Number

599088

Age

0 – 12 Months

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.