Orange bellows space-saving tray

39.90 65.90

SKU: 504482 Kategori: Etiketë:

Vaskë e butë, e rehatshme dhe praktike që mund të përdoret që nga lindja deri në 15 kg. Mund ta mbyllni dhe ta varni në dush. Kapaku është termosensitiv, domethënë: kapaku i bardhë tregon ujin shumë të nxehtë ndërsa kapaku blu tregon ujin në temperaturën optimale.

Madhësia e hapur: 81x47x23 cm. Përmasat e mbyllura: 81x47x6 cm. Pesha e artikullit është: 2 kg. Eshte i pajisur me doreza dhe kembe qe nuk rreshqiten. Kapaciteti: 36 litra.

 

Specifikimet
Prodhuesi: FOPPAPEDRETTI


							

Specifications

Manufacturer

FOPPAPEDRETTI

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

8013440125051

Our Product Number

504482

Age

0 – 3

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.