Out and About Sand and Water Play Table

29.99

Ka stok

SKU: 537676 Kategori: ,

Me Tavolinën e lojës ‘Out and About Sand and Water’, ju mund të keni gjithë argëtimin e një dite në plazh në shtëpinë tuaj.

Tavolina e gjatë 37 cm ka dy korita të bollshme për t’u mbushur me rërë dhe ujë, si dhe një kapak të lëvizshëm, i cili është i shkëlqyeshëm për ruajtje dhe për t’u përdorur si një sipërfaqe e sheshtë loje.

Përdorni gjashtë aksesorët e përfshirë për lojë me rërë dhe ujë për argëtim. Krijoni konstruksione rëre me kallëpe me grabujë, lopatë dhe rërë dhe kënaquni duke lëvizur ujin me kovën dhe bidonin për ujitje.

Karakteristikat e produktit:

  • Seti përmban: 1x tavolinë, 1x kapak, 1x grabujë, 1x lopatë, 1x kallëp kështjelle, 1x kallëp urë, 1x kallëp ujitës dhe 1x kovë
  • Ndihmon në zhvillimin e stimulimit ndijor, aktivitetit fizik dhe koordinimit të dorës me sy
  • E përshtatshme për moshat 2+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

322-17118-CS

Our Product Number

537676

Age

0 – 3, 3 – 5