Paw Patrol True Metal Vehicle

20.00

Ka stok

SKU: 555975 Kategori: ,

Garoni në shpëtim me kamionin zjarrfikës dhe mjetin e shpëtimit PAW Patrol True Metal Ultimate. Thjesht ulni rampën e ngarkimit në pjesën e pasme, më pas drejtoni mjetin e shpëtimit të Chase drejtpërsëdrejti në platformën devijuese në kamionin e zjarrit. Mbyllni rampën, më pas nisuni nga një mision shpëtimi emocionues në tjetrin.

Për më shumë aventura shpëtimi me shpejtësi të lartë, kërkoni True Metal PAW Patroller (shitet veçmas). True Metal Ultimate Fire Truck mban cilindo nga automjetet PAW Patrol True Metal në shkallë 1:55 nga koleksioni juaj (figurat shtesë shiten veçmas).

Karakteristikat e produktit:

  • Automjeti më i madh PAW Patrol True Metal, me përmasa mbi 12.7 cm të gjatë dhe përfshin automjetin e shpëtimit Chase 1:55
  • Shikoni pjesën tjetër të koleksionit të automjeteve True Metal në The Entertainer
  • E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

SPINMASTER

Manufacturer Number

6063231

Our Product Number

555975

Safety Information

Not suitable for children under 36 months