Peg Perego Tak Stroller – Red Ribbon

199.90 269.00

SKU: 111092034 Kategori: Etiketë:

Tak është një karrocë e lehtë e miratuar për përdorim nga lindja deri në 22 kg. Mund ta hapni dhe ta shtyni me vetëm një dorë. Vetëm 50 cm e gjerë, për të udhëtuar lehtë dhe me shkathtësi të madhe edhe në tokë të ashpër. Dizajni i tij urban i teknologjisë së lartë përfshin veçori të veçanta. Bllokimi automatik i rivendosjes së mbështetëses ju lejon të palosni karrocën me mbështetësen në çdo pozicion dhe ta hapni përsëri në pozicionin e ngritur, gati për fëmijën tuaj.

Specifications

Manufacturer

PEG PEREGO

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

8005475394441

Our Product Number

111092034

Age

0 – 12 Months

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.