Peppa Pig – Peppa’s Adventures Family Red Car Playset

39.99

S’ka stok

SKU: 553085 Kategori: ,

Lodra e Peppa’s Family Red Car është frymëzuar nga makina e kuqe e dashur e familjes Pig, e paraqitur në serialin e mirënjohur të animuar të Entertainment One UK.

Fëmijëve të moshës 3 vjeç e lart do t’ju pëlqejë të vozisin makinën për të marrë Peppa Pig dhe Mummy Pig për një udhëtim, dhe ka vend edhe për dy figura të tjera.

(Figura të tjera shiten veçmas)

Shtypni borinë për tinguj dhe fraza argëtuese, mbyllni këpucën dhe rrokullisni në aventura të reja!

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: automjet dhe 2 figura
  • Bagazhi i makinës hapet dhe mbyllet
  • Shtypni borinë për tinguj dhe fraza argëtuese dhe vozisni makinën
  • Përmasat: 13,49L x 27,94W x 17,78H cm
  • E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer Number

F2184

Our Product Number

553085

Age

3 – 5, 5 – 8