Peppa Pig Peppa’s Adventures Peppa’s Beach Campervan

49.99

Vetëm 1 stok

SKU: 557560 Kategori: , ,

Fëmijët do të kënaqen me lodrën Peppa’s Beach Campervan, të frymëzuar nga kampervani i familjes nga shfaqja e tyre e preferuar televizive!

Me të katër figurat e familjes – Peppa, Mummy Pig, Daddy Pig dhe vëllai i vogël George dhe kamioneta e tyre, dhe njësia ruajtëse e bashkangjitur për tavolinën e sërfit të familjes. Kamioneta hapet për të zbuluar dy ulëse të lëvizshme, dera e pasme paloset për të zbuluar një Barbecue dhe kova e plazhit vjen me një kështjellë të zbukuruar me rërë!

Kamioneta përmban gjithashtu rrota për t’i lejuar fëmijët të shtyjnë atë përreth dhe të imagjinojnë aventura emocionuese në plazh për Peppën dhe familjen e saj.

Në cilat brigje me diell do të imagjinojnë fëmijët që Peppa dhe familja e saj po udhëtojnë më pas? Ju vendosni, le të nisemi!

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: 1 x kamionetë hapëse dhe 4 x Figura familjare dhe aksesorë
  • Kamioneta ka rrota që fëmijët mund ta shtyjnë atë nëpër shtëpi
  • Nuk kërkohen bateri
  • E përshtatshme për moshta 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

HASBRO EUROPE TRADING BV

Manufacturer Number

F36325L0

Our Product Number

557560

Age

3 – 5