PJ Masks Catboy Deluxe Mask and Amulet

19.99 39.99

S’ka stok

SKU: 556711 Kategori: , , Etiketë:

Ejani fëmijë “Është koha për të qenë një hero! me setin e maskës dhe amuletit PJ Masks Catboy Deluxe.

Maska e Catboy është e pajisur me drita të ftohta që aktivizohen me butona dhe vjen me një amuletë Catboy me detaje që shkëlqejnë në errësirë që i bën parashkollorët të vishen dhe të pretendojnë të luajnë me shumë argëtim.

Karakteristikat e produktit:

  • Kompleti i maskave dhe amuleteve PJ Masks Catboy përfshin një maskë Catboy ndriçuese dhe një aksesor amuleti me sy që shkëlqejnë në errësirë që mund t’i bëjnë fëmijët parashkollorë të ndihen si heronj
  • Amuleti Catboy ka detaje që shkëlqejnë në errësirë, në mënyrë që fëmijët të ndihen si heroi i tyre i preferuar I natës
  • Dërgohet në paketim të thjeshtë, të riciklueshëm që hapet lehtë
  • E përshtatshme për moshat 3 – 10 vjeç

Specifications

Batteries Required

3 x LR44 (included)

Manufacturer

Hasbro

Manufacturer Number

F2149

Our Product Number

556711

Safety Information

Not suitable for children under 36 months