PJ Masks Owlette Deluxe Mask and Capelet

39.99

Ka stok

SKU: 556712 Kategori: ,

Ejani fëmijë “Është koha për të qenë një hero! me setin e maskës dhe veshjeve me kapele PJ Masks Owlette Deluxe. Maska e Owlette është e pajisur me drita të ftohta që aktivizohen me butona dhe vjen me një kapele me krahë Bufi që mund të vishen për t’i bërë parashkollorët të vishen dhe të imagjinojnë se jane superheroi I tyre I preferuar.

Karakteristikat e produktit:

  • Kompleti i maskave dhe kapakëve PJ Masks Owlette përfshin një maskë Owlette të ndezur dhe pelerinë me krahë bufi për t’i bërë parashkollorët të ndihen si heronj
  • Për më shumë veshje dhe mundësi të lojës imagjinare, fëmijët mund të veshin aksesorin e përfshirë Owl Wings në mënyrë që të mund të shkojnë “natën për të shpëtuar ditën”
  • Dërgohet në paketim të thjeshtë, të riciklueshëm që hapet lehtë dhe
  • Kërkon 3 bateri x LR44 (të përfshira)
  • E përshtatshme për moshat 3 – 10 vjeç

Specifications

Manufacturer

Hasbro

Manufacturer Number

F2147

Our Product Number

556712

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11