Play & Win The Chucky Egg Game

15.00

S’ka stok

SKU: 550004 Kategori: ,

Përfshini të gjithë familjen lojën “Play & Win The Chucky Run Egg Game”.

Garoni rreth Chucky Farm duke mbledhur vezë dhe duke testuar nëse janë të mira apo të këqija duke përdorur ndarësin e vezëve. A keni shpejtësi të mjaftueshme për të mbledhur më shumë vezë dhe për të fituar lojën!

E shkëlqyeshme për zhvillimin e koordinimit sy – dorë, shpejtësisë dhe zgjidhjes së problemeve.

E përshtatshme për moshat 5+ vjeç

Specifications

Manufacturer

RMS International

Manufacturer Number

R05-1115/ENT

Our Product Number

550004

Age

5 – 8, 8 – 11