Play & Win Treasure Dig & Hunt Game

12.00

Vetëm 1 stok

SKU: 553693 Kategori: ,

Lojë e përsosur për piratët aspirues! Filloni gjuetinë e thesarit dhe argëtoni fëmijët dhe familjen në ditët me shi me lojën “Play & Win Treasure Dig and Hunt”. Mundni kundërshtarin tuaj për të gjetur të gjithë thesarin së pari. Vjen me gjithçka që ju nevojitet për të filluar një gjueti thesari!

Karakteristikat e produktit:

  • Bëjini fëmijët pirat të gërmojnë për të zbuluar surprizën e fshehur në rërë, fiton më i shpejti!
  • Përfshin kuti lojërash, 2 mini lopata, 2 shënues që fshihen, 2 thasë me rërë, 12 gurë të çmuar plastike dhe 12 monedha plastike
  • Për 2 lojtarë
  • E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

RMS

Manufacturer Number

R65-4698

Our Product Number

553693

Safety Information

Not suitable for children under 36 months