Plus-Plus – Pirate Kit

2.50 5.00

0

Specifications

Age

5 – 12 Years

Manufacturer

DKL Marketing

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

3752010

Our Product Number

551089

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.