Pyramids Puzzle – 1000 Pieces

9.00 12.00

Ka stok

SKU: 550047 Kategori: , , , Etiketë:

Udhëtoni pas në kohë me këtë puzzle të mrekullueshme me piramida 1000 pjesësh nga Centum Books.

Nga adhuruesit e historisë e deri tek entuziastët e udhëtimeve, kjo puzzle e detajuar sigurisht që do të ju kënaqë. Skena e përfunduar paraqet Piramidat e Mëdha të Gizës, së bashku me 3 deve. Fëmijëve dhe të rriturve do t’ju pëlqejë të bashkojnë secilën pjesë të cilësisë së lartë së bashku për të zbuluar pikën e famshme.

Brenda kutisë së paraqitur në mënyrë të shkëlqyer, do të gjeni 1000 pjesë kartoni premium. Pasi të përfundojë, enigma ka përmasat 51 cm x 69 cm.

Për moshat 9+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Centum Books

Manufacturer Number

J40326

Our Product Number

550047

Age

11 +, 8 – 11, Big Kids