Remote Control 1:64 Crane Truck

12.00 15.00

Ka stok

SKU: 550878 Kategori: , Etiketë:

Fëmijëve do t’ju pëlqejnë aventurat e ndërtimit me këtë kamion me vinç me telekomandë 1:64.

Pavarësisht nëse po transportojnë pajisje të rëndësishme bujqësore ose po ndihmojnë makinat e shpëtimit në autostradën e tyre të pretenduar, ky kamion me vinç me telekomandë premton shumë argëtim. Ai përmban një telekomandë të lehtë për t’u përdorur, si dhe shumë pjesë lëvizëse.

Karakteristikat e produktit:

  • Detaje ndriçimi
  • Telekomanda në formë radioje
  • Dizajn i përsosur për lojëra në natyrë

Specifications

Manufacturer Number

RC1166A

Our Product Number

550878

Age

11 +, 3 – 5, 5 – 8, 8 – 11