SANDsational Cut ‘N’ Crunc

25.00

S’ka stok

SKU: 552368 Kategori: ,

Shtrydhni, formoni dhe skalitni rërën për shumë tinguj të kënaqshëm ndijor me SANDsational Cut ‘n’ Crunch.

Krijoni krijimet tuaja çuditërisht të kënaqshme dhe efektet magjepsëse të rërës ndërsa preni dhe shtypni forma të lezetshme dhe modele lozonjare duke përdorur mjetet ndijore. Ky grup i fundit vjen me 1 kg rërë, si dhe mjete dhe shumë kallëpe për të voglin tuaj për të bërë dhe krijuar plot krijime. Përzieni ngjyrat në efekte mermeri ose shtrojini ato mirë. Formojini format dhe më pas përdorni mjetet për të prerë në feta, në kube, për të grirë dhe për të shtypur. Ky grup SANDsational është i përsosur për shumë argëtim ndijor dhe do ta inkurajojë fëmijën tuaj të përdorë imagjinatën e tij në mënyra të ndryshme!

Thasët me rërë mund të mbyllen përsëri, dhe seti vjen me një tabaka lojërash për argëtim pa rrëmujë! Më e mira nga të gjitha, rëra nuk thahet kurrë, kështu që ju mund të luani përsëri dhe përsëri!

Çfarë ka në kuti?

3 x 100 g thasë me rërë vezulluese

1 x 700 g qese me rërë të ndritshme

3x mjete

15x kallëpe

1x tabaka për lojë

Specifications

Manufacturer

ADDO PLAY LTD

Manufacturer Number

318-22114-BD

Our Product Number

552368

Safety Information

Not suitable for children under 36 months