Science4You Solar Robots Construction Kit

25.00

Shkencëtarët e rinj mund të mësojnë gjithçka rreth robotikës dhe energjisë diellore me Kompletin e Ndërtimit të Robotëve Solar Science4You.

Bëhuni një shkencëtar ekspert I robotëve dhe dizajnoni robotët tuaj me energji diellore. Krijoni robotët tuaj dhe më pas shikoni ata të gjallërohen duke përdorur energjinë diellore. Ka 8 robotë të ndryshëm për të ndërtuar dhe një broshurë me 36 faqe për t’ju ndihmuar. Zhvilloni aftësi të rëndësishme si përqendrimi, kujtesa dhe kreativiteti ndërsa luani me këtë set shkencor.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: 8 konstruksione robotësh me aparatura dhe një broshurë edukative me 36 faqe
  • Pjesë e gamës së eko-shkencës – ky set është bërë me 80% më pak plastikë dhe materiale të riciklueshme për përdorim të vetëm
  • Produkt i çertifikuar STEM, duke ndihmuar në zhvillimin e aftësive kryesore të zhvillimit përmes të mësuarit
  • Ndihmon në zhvillimin e përqendrimit, kujtesës dhe kreativitetit gjatë lojës
  • E pershtatshme per moshat 8+ vjec

Specifications

Manufacturer

VIVID IMAGINATIONS LTD

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

920510.006

Age

11 +, 8 – 11, Big Kids

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.