Smash Up Derby Playset

9.00

Ka stok

Fëmijët do të kenë gara, kërcime dhe argëtim të shkëlqyeshëm me këtë set lojërash argëtuese të makinave Smash Up Derby!

Ky grup lojërash argëtues vjen me 2 makina garash me tërheqje dhe rampë të thyer me unazë ‘zjarri’, makinat shpërthejnë në përplasje me pjesët e makinave që dalin për efekt të plotë!

Karakteristikat e produktit:

Përfshin 2 makina me fuqi të fërkimit me tërheqje

Bateritë nuk kërkohen!

Specifications

Manufacturer

RMS International

Manufacturer Number

R05-1158/ENT

Our Product Number

552424

Safety Information

Not suitable for children under 36 months