Smashers Lava Slime Surprise Figure by ZURU

5.99 7.00

Ka stok

Fëmijëve do t’ju pëlqejë të zbulojnë thesare parahistorike me këtë lodër surprize Smashers Lava Slime nga ZURU.

Thirrje të gjithë arkeologëve! Fëmijët mund të gërmojnë përmes shpërthimit të vullkanit dhe të aventurave në llumin e llavës për të zbuluar fosilin e tyre të mahnitshëm të dinos. Ata mund të ndërtojnë pjesët e tyre të mbledhura në një figurë të mrekullueshme dinosauri, gati për lojë ose shfaqje.

Karakteristikat e produktit:

Seti përfshin 1x Vezë Surprise Lava Slime dhe 1x figurë dino misterioze

Fëmijët mund të gërmojnë nëpër zhul për të zbuluar shokun e tyre të ri të mrekullueshëm

Fëmijët mund të marrin një T-Rex, Mosasaur, Raptor, Therizinosaurus, Triceratops ose Stegosaurus

Udhëzuesi i koleksionistit i përfshirë

Specifications

Manufacturer

ZURU

Manufacturer Number

7472

Our Product Number

552059

Safety Information

Not suitable for children under 36 months